Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İzmir Buca Aybers Hikmet Karabacak Anadolu Lisesi

Telefon : 2324530802
Belgegeçer : 2324530802
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ahkal.meb.k12.tr
Adres : Kuruçeşme Mah. 205/6 Sokak No 9 Buca İZMİR
VİZYON : Çağa yön veren değişim ve gelişimin adresi olmak.
MİSYON : Yaratıcılığın ve eleştirel bakış açısının, teknoloji toplumundaki hızlı değişimine uyum sağlayabilecek özgüven ve becerilere sahip olmanın, akademik başarı ve gelişim için gerekli olduğunu fark eder. Tutarlılık, sorumluluk, öncelik, güvenirlik bağımsız düşünce, problem çözme, iletişim, empati, sebat ve takım çalışması gibi liderlik için gerekli tutum ve alışkanlıkları geliştirmeye çalışır. Öğrencilerini yüksek ahlaki değerler edinmeye, insanlığın başarılarını anlayıp takdir etmeye, fiziksel ve ruhsal sağlık için gerekli bilgi ve becerileri edinmeye teşvik eder. Toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak amaçlanır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :47
Öğrenci :595
Derslik :20
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1788
Öğretim Şekli :Sabahçı
Saatler : Tam Gün Öğretim: 07:30-13:55
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgazlı Kalorifer Sistemi
Servis :
Ulaşım : OkulumuzBuca-Koop´a 300 m mesafede ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampüsü yakınındadır. Ulaşım için kullanılabilinecek vasıtalar: Minibüsler Buca - Y.Garaj, Cennetçeşme - Kuruçeşme, Buca Koop - Gıda Çarşısı, Kuruçeşme - Kemer hatlarıdır. Eshot Otobüsleri 171 Tınaztepe - Konak, 476 Tınaztepe - Şirinyer Aktarma, 676 Tınaztepe - Şirinyer Aktarma hatlarıdır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampüsü yakınında olup bir çok otobüs ve minibüs ile ulaşılabilmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Buca İlçe Merkezine 5 km. uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :