İzmir Buca Aybers Hikmet Karabacak Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 2324530802
WEB http://ahkal.meb.k12.tr
Adres : Kuruçeşme Mh. 205/6 Sokak No9 Buca İZMİR
VİZYON : Çağa yön veren değişim ve gelişimin adresi olmak.
MİSYON : Yaratıcılığın ve eleştirel bakış açısının, teknoloji toplumundaki hızlı değişimine uyum sağlayabilecek özgüven ve becerilere sahip olmanın, akademik başarı ve gelişim için gerekli olduğunu fark eder. Tutarlılık, sorumluluk, öncelik, güvenirlik bağımsız düşünce, problem çözme, iletişim, empati, sebat ve takım çalışması gibi liderlik için gerekli tutum ve alışkanlıkları geliştirmeye çalışır. Öğrencilerini yüksek ahlaki değerler edinmeye, insanlığın başarılarını anlayıp takdir etmeye, fiziksel ve ruhsal sağlık için gerekli bilgi ve becerileri edinmeye teşvik eder. Toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak amaçlanır.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Aybers Hikmet Karabacak Anadolu Lisesi Tam Gün
Saatler : Tam Gün Öğretim: 08:30-15:35
Isınma : Doğalgazlı Kalorifer Sistemi
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : Okulumuz Buca İlçe Merkezine 5 km. uzaklığındadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampüsü yakınında olup bir çok otobüs ve dolmuş ile ulaşılabilmektedir.